PROGRAM

Brașov Marathon Night Challenge | 23 septembrie 2023În cazul apariției schimbărilor în prezentul program acestea vor fi anunțate de organizatori în timp util pe toate canalele de comunicare: e-mail, pagina de facebook, site-ul competiției.


SÂMBĂTĂ, 23 SEPTEMBRIE 2023

RIDICAREA KITURILOR de pe Aleea Tiberiu Brediceanu (sub Tâmpa): ora 14:00 – 20:00

ȘEDINȚA TEHNICĂ Traseu: ora 19:30

*START BrașovMarathon NightChallenge: începând cu ora 20:15 - până la ora 20:40

*startul se va de în grupe de câte 10 participanți, la interval de 1 minut între grupe. Lista de start va fi afișată pe 22 septembrie 2023.

ZONA EXPOZIȚIONALĂ: ora 14:00-22:30

PREMIEREA CURSEI Night Challenge + TOMBOLĂ: ora 22:45

 

În funcție de condițiile meteo sau evenimente neprevăzute, pot apărea schimbări care vor fi anunțate de organizatori.

Schimbarea vremii sau a condițiilor traseului pot determina de asemenea modificarea orelor limită de sosire în posturile de control. Pe harta competiției vor apărea timpii limită în condiții meteo normale.

Participanții care nu se încadrează în timpii limită vor fi opriți din cursă pentru propria lor siguranță și vor trebui să se întoarcă la finish însoțiți de organizatori.

În cazul apariției schimbărilor în prezentul program acestea vor fi anunțate de organizatori în timp util pe toate canalele de comunicare: e-mail, pagina de facebook, site-ul competiției.

Vă rugăm să respectați cu strictețe orele de ridicare a kiturilor de participare. Pentru o bună organizare, nu vom preda kituri în afara orelor menționate. Vă mulțumim pentru înțelegere!