9k_icon

CROS

500

Locuri

Când?

16 iulie 2021

Start

Piața Sfatului
ora 17:00

Timp limită

4 ore

Descrierea traseului

Startul se va da din Piața Sfatului, din apropierea Muzeului de Istorie. Se înaintează pe strada Apollonia Hirscher, se traversează GH.Dinicu către giratoriul din strada Castelului.

Odată ajunsi în giratoriu, se face dreapta pe strada Castelului. Strada e în ușoară urcare către Colegiul Național Băiulescu (pe stânga) și Liceului Sportiv (pe dreapta).

La prima intersecție se face stânga pe aleea de sub Tâmpa (Tiberiu Brediceanu). Se înaintează pe alee lăsând pe stânga Patinoarul, apoi pe dreapta Telecabina și restaurantul Casa Vanatorului.

Se ajunge în zona Ciupercuțelor și a izvorului aflat pe partea dreaptă de alergare; din acest punct se va mai înainta circa 300m pe alee și apoi se va face brusc dreapta (la indicator) marcaj triunghi roșu.

Din acest moment traseul nu mai este asfaltat. Se urcă apoi pe Drumul serpentinelor, către coama Tâmpei, pe marcaj triunghi roșu. De aici se coboară pe un drum forestier în Șaua Tâmpei. De aici se urmează drumul forestier ce coboară până în promenada ce înconjoară muntele Tâmpa.

Se parcurge aceasta până când se ajunge, din nou, în aleea Tiberiu Brediceanu; de aici înspre Piața Sfatului și Finish!


MAGAZIN