ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1De ce nu apar pe lista de înscrieri?

Înscrierea este considerată validă odată cu finalizarea plății online, la checkout. Dacă nu ați urmat acești pași, atunci înscrierea nu a fost efectuată.

Tabelul cu înscriși se updatează într-un interval de 1 și 48h. În cazul în care au trecut mai mult de două zile lucrătoare și nu apăreți pe lista cu concurenti, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@brasovmarathon.ro. Dacă înscrierea a fost facută într-o zi de vineri sau weekend, vă rugăm să așteptați până luni pentru a verifica lista. (la fel și în cazul sărbătorilor legale).

2Doresc să schimb cursa la care mă înscrisesem inițial. Cum procedez?

Pentru modificarea tipului de cursă pentru care participantul a optat inițial (cros / semimaraton / maraton) se trimite email către  contact@brasovmarathon.ro, până la data de 10 aprilie și se percepe o taxă de 25 lei, plus eventuala diferență dată de taxele de înscriere diferite. Dacă transferul se face către o cursă mai scurtă, diferența nu se rambursează. ESTE PERMISĂ O SINGURĂ SCHIMBARE.

După 10 aprilie 2020 NICIO MODIFICARE ULTERIOARA NU VA MAI FI ACCEPTATĂ, din motive organizatorice.

3Cum transfer înscrierea mea altei persoane?

Aveți posibilitatea de a transfera locul altei persoane, trimițând un email de solicitare la contact@brasovmarathon.ro. Transferul înscrierii către un alt participant este posibil DOAR până la data de 10 aprilie 2020 și are o taxă de 25 de lei. Este de resposabilitatea dvs de a găsi persoana către care veți face transferul. Confirmarea scrisă pe e-mail din partea organizatorilor reprezintă validarea noului înscris.

4Nu mai pot participa. Primesc banii înapoi?

- Dacă dintr-un motiv întemeiat doriți să anulați participarea la cursă, vă rugăm să anunțați acest lucru la contact@brasovmarathon.ro

Contribuția de participare la eveniment nu este returnabilă și nu va fi considerată contribuție la un alt eveniment viitor organizat de noi. Totuși, aveți posibilitatea de a transfera locul altei persoane

REGULAMENT

Pentru orice alte nelămuriri, te rugăm să consulți regulamentul concursului. Dacă mai ai întrebări, le poți adresa la contact@brasovmarathon.ro.
MAGAZIN