ACTUALIZARE ÎNSCRIERE
BVM 2020


 

📢 AMÂNARE BRAȘOV MARATHON în 2021 📢

Din cauza pandemiei mondiale cu Covid19, ediția a IX-a Brașov Marathon 2020, care era programată a avea loc pe data de 25 aprilie 2020, va fi amânată pentru anul 2021.

Menționăm faptul că nu avem încă certitudinea că peste câteva luni lucrurile vor reveni la normal și planul nostru de a ne bucura împreună de alergarea în natură de pe o anumită dată de anul viitor va putea fi pus în aplicare, însă stăm cu ochii pe tot ce se întâmplă și vă ținem la curent cu eventualele modificări ce ar putea să apară. Noi vom continua munca pentru obținerea avizelor și autorizațiilor în continuare, ținând tot de toți factorii externi și anunțându-vă din timp orice noutate.

 

În ceea ce privește înscrierile de până acum, acestea rămân valabile și sunt transferate automat la ediția din 2021. Dacă din diverse motive calendarul nostru nu se sincronizează cu planurile personale ale alergătorilor înscriși până acum și aceștia nu pot participa, variantele pe care le propunem sunt următoarele:

👉 SCHIMBAREA ÎNSCRIERII CĂTRE ALTĂ CURSĂ (alt traseu) din cadrul Brașov Marathon - caz în care nu se vor mai aplica taxe de procesare a transferului, nici alte diferențe de preț (nici în plus, nici în minus). Condiția de transfer este să fi fost înscris până la data de 9 martie 2020, confirmat și să completați formularul “1. Schimbare traseu” , până la data de 15 ianuarie 2021.

👉 TRANSFERUL ÎNSCRIERII CĂTRE ALT ALERGĂTOR - caz în care nu se vor mai aplica taxe de procesare a transferului. Condiția de transfer este să fi fost înscris până la data de 9 martie 2020, confirmat și să completați formularul “2. Transfer înscriere alt participant” , până la data de 1 ianuarie 2021.

👉 RETURNAREA CONTRIBUȚIEI DE PARTICIPARE - Condiția de returnare a contribuției de participare este să fi fost înscris până la data de 9 martie 2020, confirmat și să completați formularul “3. Returnare contribuție 2020” . Detaliile despre cuantumul returnat și toate condițiile se regăsesc în Regulament, secțiunea Actualizare 08.09.2020, până la data de 15.12.2020.

👉 TRIMITEREA PRODUSELOR EXTRA ÎNAINTEA CURSEI (prin Poșta Română). În cazul în care înscrierea ta a fost finalizată până la data de 9 martie 2020, ai fost confirmat și ai comandat produse extra în kit, pe care ai vrea să le utilizezi la antrenamente, ne poți scrie și noi ți le trimitem, înscrierea rămânând valabilă pentru anul 2021. Transportul va fi cu plata la livrare (contracost). Cererile pentru trimiterea produselor personalizate comandate vor fi trimise completând formularul “4. Trimitere produse extra prin poștă”, până la data de 15.12.2020.

👉 TRIMITEREA KITULUI DE PARTICIPARE prin Poșta Română, în cazul în care înscrierea a fost finalizată până la data de 9 martie 2020 + DISCOUNT 10% pentru înscrierea la ediția din 2021. Alegând această opțiune, NU veți mai putea participa la ediția din 2021, pe baza înscrierii efectuate pentru ediția din 25 aprilie 2020. Cererile pentru trimiterea kiturilor (de bază + produsele personalizate comandate cu livrare la ridicarea kitului) vor fi trimise completând formularul “5. Trimitere kit prin poștă”, până la data de 15.12.2020.

*kitul de participare de bază primit toți cei înscriși până la data de 9 martie 2020, va fi același ca pentru ediția din anul 2020.

*transferurile și modificările sunt gratuite în limita a o modificare / per participant

*Notă: Variantele propuse mai sus se datorează faptului că evenimentul era stabilit inițial în luna aprilie 2020 și majoritatea cheltuielilor pentru realizarea evenimentului au fost deja realizate, fiindu-ne practic imposibil să returnăm contribuțiile de participare în totalitate celor înscriși.

 

📢 BRAȘOV MARATHON amânat în 2021 📢

 

 


Formulare

Completează formularul de schimbare a traseului cu participare la ediția din 2021.

Completează formularul de transfer înscriere către alt alergător cu participare la ediția din 2021.

Completează formularul de mai jos în cazul în care dorești să îți restituim contribuția de participare. *detaliile legate de această opțiune se regăsesc în Regulament, secțiunea Actualizare 08.09.2020

Dacă ai comandat produse extra personalizate odată cu înscrierea la cursă, dar dorești să le primești mai repede, completează formularul de mai jos. *această opțiune nu este gratuită, costurile de livrare fiind suportate de tine.

În cazul în care nu te poți prezenta la eveniment, completează formularul pentru a primi kit-ul prin poștă.

MAGAZIN