Start înscrieri Brașov Marathon 2018!

Pe data de 21 Aprilie 2018 va avea loc cea de-a şaptea ediție a Brașov Marathon. O competiție venită din pasiunea pentru munte, pentru alergare și pentru natură a oamenilor din Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov (CPNT Brașov). Dar cu un și mai mare impuls în organizarea acestui eveniment venit din dorința de a împărtăși cu voi ideile noastre pentru un viitor mai bun.

Și pentru că începând cu această ediție vrem să facem ceva special, am decis să ne concentrăm forţele pe două teme principale:

  1.  Copiii. Pentru că am fost cu toții copii și pentru că ei sunt viitorul nostru. Fie că încercăm să le arătăm modalitatea noastră de a avea un stil de viață sănătos prin alergare, fie că îi îndrumăm spre activități culturale prin parteneriatele pe care le pregătim, vă îndemnăm pe toți să îi ajutăm să se bucure în număr cât mai mare de această experiență și de o educație așa cum ne-o dorim pentru ei. Și pentru că noi, cei de la CPNT credem într-un viitor mai bun, la această ediție ne vom mulțumi doar cu un număr nu mai mic de 500 de tineri alergători.

 

  1. Protecția naturii. Având în vedere că suntem în număr din ce în ce mai mare pe poteci, dar și în orașe, cu cât păstrăm mai frumos și mai curat mediul natural în care cu bucurie evadăm, cu atât ne vom putea bucura de el noi și copiii noștri. La această ediție a Brașov Marathon ne vom baza pe principiul Reduce-Reuse-Recycle pentru a crea un impact cât mai mic asupra naturii. Vom încerca să transmitem acest mesaj atât prin logistica avută și prin managementul deșeurilor, cât mai ales prin medaliile și trofeele pe care voi le veți câștiga.
RRR

Acestea fiind spuse, anunțăm că  înscrierile pentru Brașov Marathon 2018, încep din data de 20 Decembrie 2017. O primă zi cu taxă redusă*, urmată de doua nivele  de contribuție mai ridicate, dar prin care susținem cei 500 de copii pe care sperăm să îi vedem la startul din Piața Sfatului Brașov.

Locurile sunt limitate!

Mai multe detalii pe pagina de înscrieri.

Prima zi: 20.12.2017
Cros:                  50 lei
Semimaraton:  65 lei
Maraton:           65 lei
Perioada: 21.12.2017-24.01.2018
Cros:                  60 lei
Semimaraton:  75 lei
Maraton:           75 lei
Perioada: 25.01.2018-8.03.2018
Cros:                 75 lei
Semimaraton: 90 lei
Maraton:          90 lei

*La înscrierea din prima zi se acceptă doar plata cu cardul.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.